Ja estem preparats per fer la tercera miniredacció.
Recordem com s'ha de presentar:
Aquí teniu el meu:
Un dels meus esmorzars preferits és un suïs amb una ensaïmada. M'encanta la xocolata desfeta, m'agrada molt més si hi poso una mica de nata per sobre i si tinc una ensaïmada per anar barrejant les tres coses, ja no necessito res més. L'únic problema que té // aquest esmorzar és que és dolcíssim i, a vegades, em mareja una mica, i, esclar, no el puc fer cada dia. Però si tinc un dia de festa que puc esmorzar això, sóc feliç com un anís.
Jo, la xocolata la faig d'aquesta instantània: tres o quatre cullerades barrejades amb llet, la nata la compro a la pastisseria, si és feta d'ells, molt millor que si és d'esprai, i l'ensaïmada, òbviament, també.
Recordem com s'ha de presentar:
- En un full blanc o blanc reutilitzat, ja sabeu quina professora prefereix aquesta segona opció.
- Amb el vostre nom i la data que l'heu feta a la banda dreta superior del full.
- Amb el núm. i el títol de la redacció al centre del full i a sota del vostre nom i la data.
- Escrita a mà amb la millor lletra possible i respectant tant els marges com la separació entre línies.
- Amb la paraula núm 50 marcada amb una doble ratlla.
- Acabada amb un punt i final.
Aquí teniu el meu:
Un dels meus esmorzars preferits és un suïs amb una ensaïmada. M'encanta la xocolata desfeta, m'agrada molt més si hi poso una mica de nata per sobre i si tinc una ensaïmada per anar barrejant les tres coses, ja no necessito res més. L'únic problema que té // aquest esmorzar és que és dolcíssim i, a vegades, em mareja una mica, i, esclar, no el puc fer cada dia. Però si tinc un dia de festa que puc esmorzar això, sóc feliç com un anís.
Jo, la xocolata la faig d'aquesta instantània: tres o quatre cullerades barrejades amb llet, la nata la compro a la pastisseria, si és feta d'ells, molt millor que si és d'esprai, i l'ensaïmada, òbviament, també.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada